Missie & Visie

Jun- 30th

Missie

Stichting MammaSan gelooft erin dat samenwerken de sleutel is om zorg te dragen voor het welzijn van onszelf en van een ander. De stichting tracht haar doelen te behalen door talenten, mogelijkheden en middelen samen te brengen en te delen. Door samen te werken met mensen vol passie willen we een duurzame verandering teweeg brengen voor de mensen in ontwikkelingslanden: Love, Share, Together!

Visie

Stichting MammaSan heeft zichzelf het doel gesteld om duurzaam bij te dragen aan het welzijn van de medemens in ontwikkelingslanden.

Dit doen we aan de ene kant door een netwerk op te bouwen in Nederland dat bestaat uit individuen en organisaties die samen met ons onze missie willen bereiken. Door samen te werken kunnen we onze kennis, middelen en ervaringen bundelen om zo gezamenlijk bij te dragen aan het welzijn van mensen in ontwikkelingslanden als Ethiopiƫ.

Aan de andere kant bouwen we ook een netwerk op in de ontwikkelingslanden waar we actief zijn. Dit netwerk bestaat uit individuen en kleinschalige lokale ontwikkelingsorganisaties die zich vanuit hun eigen passie en levenservaring inzetten voor het welzijn van de mensen in hun communities. Het zijn immers juist deze organisaties die precies weten wat de problemen in hun omgeving zijn en hoe deze het beste opgelost kunnen worden binnen de mogelijkheden van een ontwikkelingsland. Stichting MammaSan wil met deze lokale organisatie samenwerken om hun sociale doelstellingen te ondersteunen en behalen met behulp van kennis en middelen die wij in Nederland verzamelen. De bedoeling is dat de projecten binnen afzienbare tijd weer zelfvoorzienend worden. Er is dan voor stichting MammaSan weer ruimte en tijd voor het aannemen van een nieuw project zodat we zo veel mogelijk mensen kunnen helpen via verscheidene projecten. Op deze manier kunnen we beetje bij beetje veel bereiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>